JUTRI GRE ZARES …

datum: 18.06.2015

kategorija: tekmovanja


Pred nami je pester tekmovalni vikend. Slalomsko reprezentanco čaka prva tekma svetovnega pokala v Pragi, spust reprezentanco pa svetovni pokal na domačih tleh, natančneje v Trnovem ob Soči.

Vse ljubitelje spusta vabimo jutri v Trnovo ob Soči, kjer se bodo tekmovalci za kolajne borili v spustu sprintu na divjih vodah. Prvi tek bo na programu ob 10 h, drugi ob 12 h, finale pa ob 15 h. Podelitev kolajn najboljšim bo sledila ob 19h v Kobaridu. V soboto se bodo tekmovalci pomerili še v klasičnem spustu, katerega start bo ob 9h v Srpenici. Podelitev kolajn bo nato v Kobaridu ob 12h. Z brega prekrasne Soče boste lahko spremljali Nejca Žnidarčiča, enega najboljših spustašev vseh časov, ki je v letošnjem letu že osvojil štiri kolajne na evropskem prvenstvu (2 zlati in 2 bronasti).

Za tiste, ki ne boste utegnili na ogled tekme v Trnovo ob Soči, lahko spremljate domače tekmovalce preko televizijskih zaslonov. Tako v soboto kot v nedeljo bo na RTV SLO 2 prenos finalnih voženj tekme svetovnega pokala v slalomu, kjer bomo pesti držali za Uršo Kragelj in aktualna svetovna prvaka Luko Božiča in Saša Taljata.

trnovo_1.jpg
praga_1.jpg
praga_2.jpg