SOČA IMA NOVO KRALJICO IN KRALJA

datum: 30.06.2014

kategorija: tekmovanja


Za boljše razumevanje drug drugega smo v Solkanu organizirali tekmo, katere glaven namen je bila menjava vlog v športu in užitek. Starši so za en dan tako postali tekmovalci, tekmovalci trenerji, trenerji pa organizatorji in sodniki. Več v prispevku …

Starši na otrokovi športni poti prevzemajo različne vloge.  So njegovi najbolj zvesti navijači, največji sponzorji, najstrožji kritiki;  z otrokom delijo veselje ob uspehu, so njihova tolažba in ščit ob neuspehu. Zelo pogosto se odrečejo marsikaterim svojim sanjam, da uresničijo otrokove.

Prav iz tega razloga smo se trenerji odločili, da jim ponudimo priložnost, da postanejo za en dan glavni akterji na športnem prizorišču in tako pokažejo ves svoj talent, pogum, drznost, tekmovalnost in znanje. Pod budnim trenerskim očesom svojih otrok so opravili trening na tekmovalni progi, kateremu je sledila tekma. Ob močni navijaški podpori s tribun in z vode so do cilja priveslali prav vsi nastopajoči in rezultati so bili bolj izenačeni kot na marsikateri kajakaški tekmi. Po tekmi je sledila podelitev častnih nazivov KRALJICA in KRALJ SOČE 2014 in priznanj prvim trem v kategoriji. Zaradi kritične porabe kalorij smo se po tekmi podkrepili z mesnimi dobrotami iz domačega žara. Iz srca se zahvaljujemo tudi mami Bruni, ki ob vsaki posebni priložnosti poskrbi za naš desert.

Kraljica Soče je postala Stevanovič Branka, kralj pa Bezeljak Dejan.

Iz srca hvala vsem za številčno udeležbo, za dobro družbo in podporo, ki jo dajate svojim otrokom vsak trenutek v dnevu!!!

SO__A_1.JPG
SO__A_2.JPG
SO__A_3.JPG
SO__A_4.JPG
SO__A_5.JPG