TEKMA ZA STARŠE!!!

datum: 17.06.2014

kategorija: tekmovanja


Starši pozor! Bliža se dan, ko boste starši postali tekmovalci, otroci trenerji in trenerji sodniki, navijači in v skrajnih primerih reševalci :).

V sredo, 25.6.,  organiziramo tekmo za starše. Prijavite se lahko vsi, ki imate tekmovalca v našem klubu, vse kar potrebujete so kopalke, 5 evrov in dobro voljo. Dobimo se ob 13h pri Kajak klubu (Žogica), da vas primerno opremimo, nato pa se odpravimo pod solkanski most, kjer bo potekala tekma s prilagojenimi pravili. Na tekmovalni progi boste imeli možnost treninga pod budnim očesom vaših otrok, ki bodo skrbeli, da boste v čim krajšem času odnesli čim več znanja. Starše, ki že imajo izkušnje s kajakaštvom bomo dodatno "hendikepirali", da bo tekma kar se da pravična. Trenerji bodo tokrat prevzeli vlogo sodnikov in reševalcev (samo v nujnih primerih :-) ). Po tekmi bomo organizirali piknik in podelitev (prav iz tega razloga pobiramo 5 evrov).

Ker se zavedamo, da nas bo ta izkušnja naredila močnejše, bolj povezane in nas naučila še toliko bolj spoštovati drugo vlogo v športu, vas vabimo, da se nam pridružite v čim večjem številu. Prijave in denar pobiramo do ponedeljka, 23.6. Prijavite se pri trenerju vašega otroka.

TEKMA STARŠI.docx