TUDI MLAJŠI ZAČELI S TEKMAMI

datum: 05.05.2014

kategorija: tekmovanja


V Celju je potekala prva tekma slovenskega pokala v slalomu. Več v prispevku...

Konec tedna je v Celju potekala uvodna tekma slovenskega pokala v slalomu, na kateri so se pomerili od mladincev vse do najmlajših.  Dobro delo čez zimo se je pokazalo s številnimi uvrstitvami v sam vrh. Medalje so tokrat osvojili:  Jakob JEŽ, Jan SUŠMEL, Alja KOZOROG, Beti MEDVED, Aljaž JUG, Štefan BOŽIČ, Neja VODOPIVEC, Vid POLENČIČ, Tine KANCLER, Nejc POLENČIČ in Sara BELINGAR.

Za starejše kategorije je bila tekma nekakšna predpriprava na prihajajoče tekme, ki bodo potekale v okviru reprezentance (evropsko prvenstvo)  in junior cup-e, za večino mlajših tekmovalcev pa prva tekma na vodi po dolgem obdobju treninga na »suhem«. Po številu tekmovalcev smo bili na uvodni tekmi zopet vodilni, a tokrat se lahko pohvalimo tudi s številčnimi navijači (starši), ki so prišli bodrit kajakaške upe.

Zahvaljujemo se vsem staršem, ki ste bili prisotni na tekmi za spodbudo in pomoč, čestitamo vsem tistim tekmovalcem, ki ste postali za medaljo ali dve bogatejši, tistim, ki pa ste tokrat ostali praznih rok sporočamo, da se s pridnim in rednim delom vedno pride do uspeha-le pogumno in vztrajno naprej!!!